JUNNUT JEESAA

 

Junnut jeesaa -toiminnassa saat ryhmäsi kanssa tavata ja kohdata ikäihmisiä, oppia yhdessä ja auttaa heitä arjen askareiden kanssa. Samalla ryhmänne voi kerätä rahaa vaikkapa yhteiseen matkaan. Saatte myös hyvää kokemusta tulevaisuutta varten.

Junnut jeesaa -toiminnassa nuorten ryhmä suunnittelee, mitä hauskaa ja hyödyllistä ryhmäläiset voisivat järjestää vaikkapa läheisessä palvelutalossa. Nuoriso-ohjaaja toimii ryhmän tukena. Ryhmä voi sopia, että he tulevat järjestämään esimerkiksi peli-iltoja, tarinateatteria, opastusta älypuhelimen käytössä tai sosiaaliseen mediaan tutustumista. Läheisessä S-marketissa tai Prismassa voidaan järjestää jokin tempaus tai toimia kauppaoppaina.  Ryhmäläisten tapaamisia ja tempauksia edeltää suunnittelu- ja perehdytystapaamiset. Toimintakertoja ryhmä voi tehdä seitsemästä yli kahteenkymmeneen.

Nuorten ryhmä saa palkkion toimintakertojen määrän perusteella. Jokainen ryhmäläinen saa myös todistuksen osallistumisestaan Junnut jeesaa -toimintaan. Toiminnan järjestävät Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus ja HOK-Elanto.

Jos olet kiinnostunut Junnut Jeesaa -toiminnasta, ole yhteydessä lähimpään nuorisotaloon. Yhteystiedot löydät: www.nuoriso.hel.fi